1,3 miljoner användare på minpension.se

Fram till mitten av mars 2011 har antalet nyregistrerade användare på minpension.se i snitt varit 792 personer per dag. Siffran är hög, men kan inte jämföras med föregående års rekordhöga snitt på 1080 nyregistrerade personer/dag . En effekt av den då nybildade Pensionsmyndighetens distribuerade webblösning som förenklade för individen att registrera sig och därmed gav portalen många nya användare i början av 2010. Dock gläds vi åt att portalen redan har lockat till sig drygt 70 000 nya pensionssparare i år, och när vi häromdagen dessutom passerade 1,3 miljoner registrerade användare, slog vi på stort och firade med tårta!

 

Mer statistik finns under fliken ”Statistik”

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s