Handelsbanken stärker samarbetet med minpension.se

Idag förbättrade Handelsbanken Liv sin anslutning till pensionsportalen minpension.se genom att komplettera leveranserna med såväl individuella tjänstepensioner som privata pensioner. Därmed ger Handelsbanken sina kunder möjligheten att ta del av hela sin pensionssituation på pensionsportalen.

– Eftersom det blir allt viktigare att själv spara till sin pension ligger vårt fokus på att göra det enkelt för kunderna att förstå hur pensionssystemet fungerar. Samarbetet med minpension.se utgör en stor del i det arbetet, säger Göran Holgerson, vd för Handelsbanken Liv.

Läs mer >>

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s