Pensionsmyndigheten uppmärksammar om pensionsprognoser

I dagarna inleder Pensionsmyndigheten en stor kampanj för att uppmärksamma om hur lätt det är att få kontroll på sin pensionssituation med hjälp av minpension.se.

I Penionsmyndighetens pressmeddelande pekar man på den förvirring som kan uppstå när kuvert från olika pensionsinstitut dimper ner i brevlådan. Genom besök på pensionsmyndighetens webbplats eller på minpension.se får spararen samlad information om sitt innehav och har dessutom möjligheten att göra en pensionsprognos.

– En viktig del av vårt uppdrag på Penionsmyndigheten är att göra det enklare för alla att förstå hur stor den egna pensionen blir. Vet man det, blir det också enklare att fatta beslut om hur länge man vill och behöver jobba, och om man behöver spara privat. Därför är det viktigt att hitta in till pensionsprognosen, säger Katrin Westling Palm.

Kampanjen pågår i utomhusreklam, i dags- och kvällspress samt på internet under veckorna 33-35. Meningen är också att möta de frågor som personer som närmar sig pensionen ställer.

Läs Pensionsmyndighetens pressmeddelande via denna länk >>

Det här inlägget postades i Omvärldsbevakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s