minpension.se på Internetworlds topp 100-lista

Pensionsportalen minpension.se har blivit utsedd av Internetworld till en av  Sveriges 100 bästa webbsajter 2011 och är nominerade i kategorin ”Pension och försäkringar”.

För 15 året i rad utser Internetworld Sveriges 100 bästa webbsajter. I år har listan delats in i 17 kategorier med en kategorivinnare i varje. Minpension.se är nominerad i kategorin ”Pension och försäkringar”. En av kategorivinnarna får också den hedervärda utmärkelsen: Sveriges bästa sajt. Prisutdelning sker på Nalen i Stockholm tisdagen den 15 november.

– Jag ser nomineringen som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Anders Lundström, vd på minpension.se. År 2011 har varit ett rekordår avseende antalet anslutningar och flera stora genombrott har uppnåtts, ändå kvarstår fortfarande flera stora utmaningar.

Pensionsportalen är idag nära att bli heltäckande inom ålderspension. Med en fortsatt utveckling enligt plan kommer stora delar av informationsbehovet snart vara uppnått och därmed också målet, som syftar till att ge den enskilde individen enkel och heltäckande
pensionsinformation.

– Minpension.se är en samarbets- och nätverksorganisation som är helt beroende av sina partners och framgången beror till stor del på deras arbete, avslutar Anders Lundström.

Till Internetworld topp 100

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

En kommentar till minpension.se på Internetworlds topp 100-lista

  1. Ping: Best sites in sweden 2011 | Applitude

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s