Nu har vi passerat 1,5 miljoner registrerade användare

Det ligger nog lite passion i pensioner ändå! Många kloka verkar ha kryddat den romantiska middagen igår med lite pensionsprat! Det gav såklart utslag i vår besöksstatistik men på sikt är det ändå användarna som blir vinnare när de själva förfogar över informationen om sin totalpension. Att få fler att uppmärksamma betydelsen av sina livsval är viktigt i dagens nya pensionssystem. Där blir individens information på minpension.se grundläggande för viktiga val!

Alla hjärtans dag till trots slog portalen igår rekord med 26 000 unika besökare under ett dygn! Samtidigt kom dygnets antal nyregistrerade att hamna på en bronsplats, räknat från portalens start 2004, med hela 3 511 nya användare. Antalet nyregistrerade hittills i år följer också trenden och har ökat med dryga 33 procent jämfört med samma period förra året.

Vi håller tummarna för att utvecklingen håller i sig och att ännu fler personer ska ta klivet och titta på sin pensionsinformation på minpension.se. För utan karta och kompass är det lätt att gå vilse i pensionsdjungeln!

Det här inlägget postades i Statistik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu har vi passerat 1,5 miljoner registrerade användare

  1. Ping: Skaffa koll genom PTK Rådgivningstjänst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s