Nu kan 26 000 handelsanställda se hela sin pension på minpension.se

 
Under februari anslöts Svensk Handel Försäkringar till minpension.se vilket ger 26 000 handelsanställda möjligheten att se hela sin pension och göra egna pensionsprognoser på pensionsportalen.

–          Nu äntligen kan vi ge våra kunder och medlemsföretag inom Svensk Handel ökad information om deras pensionssparande i Svensk Handel Försäkringar. Det här har varit efterlängtat av våra kunder och vi är glada att vi nu kan lämna denna information via minpension.se, säger Peder Raneke vd på Svensk Handel Försäkringar.

I och med anslutningen till minpension.se kan Svensk Handels medlemmar nu se såväl traditionella försäkringar som fondförsäkringar samt tjänstepension och privat pension på pensionsportalen.

–          Med tanke på att så många saknar kunskap om sina pensioner så är det ett väldigt viktigt steg att samla allt på en sajt. Det är också mycket viktigt att fortsätta detta arbete och jag ser fram emot fortsatt samarbete med minpension.se, säger Peder Raneke.

Täckningsgraden på minpension.se uppgår idag till cirka 98 procent av allt pensionskapital i Sverige.

–          Vi är tacksamma för att Svensk Handel Försäkringar ansluter sig till tjänsten, men vi är ännu inte nöjda. Vi har flera pågående anslutningsprojekt och kommer under våren att presentera ytterligare förbättringar för användarna, säger Anders Lundström, vd minpension.se.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s