Nya rekord för minpension.se

Besöksstatistiken på minpension.se når nya rekordninvåer! 1,5 miljoner svenskar har nu registrerat sig för att se hela sin pension.

Trafiken på minpension.se har under årets första månader varit historiskt hög med nya rekordnoteringar. Februari månad var den bästa på sex år med över 57 000 nyregistrerade användare och dessutom passerade webbplatsen 1,5 miljoner användare.  Samtidigt fortsätter arbetet med att göra pensionsportalen ännu bättre.

–               Vi har passerat en viktig milstolpe med 1,5 miljoner användare och dubblerat antal besökare under årets inledande månader. Just nu har vi flera parallella projekt och kommer under våren att presentera ytterligare förbättringar för våra användare, säger Anders Lundström, vd minpension. Många är trötta på att sprätta kuvert och söker en enkel sammanhållen information. Jag tror därför att trenden med ökad trafik till webbplatsen kommer att fortsätta.

Under 2011 gjordes 4,5 miljoner pensionsprognoser och 3,1 miljoner inloggningar till portalen.

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Statistik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s