Nu får 50 000 individer med statlig tjänstepension bättre information

Nu får SPV:s kunder med PA 91- och PA SPR-avtalen också en samlad och korrekt bild av sin pension på minpension.se. Under sommaren lanserades den nya modellen för beräkning av det statliga tjänstepensionsavtalet PA 03 på pensionsportalen och därefter inleddes arbetet för att också kunna redovisa PA 91 och PA SPR-avtalen enligt samma detaljerade modell.

– SPV har gått igenom en stor omvandling i sin leverans till minpension.se. Från att ha haft ofullständig information till att bli bäst i klassen både avseende information och gemensam beräkningsmodell, säger Anders Lundström, vd minpension.se.

SPV och minpension.se kan nu erbjuda heltäckande information för de statliga tjänstepensionerna. Ytterligare 50 000 personer får nu en detaljerad redovisning och  kan planera sin framtida pension. Beräkningarna genomförs enligt en gemensam standard. Det innbär att uppgifterna som visas på minpension.se också finns hos SPV.

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu får 50 000 individer med statlig tjänstepension bättre information

  1. Ping: Pensionsbesked till dig med statlig tjänstepension |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s