Fortsatt stark tillväxt av trafiken till minpension.se

Svenskarnas intresse för den egna pensionen fortsätter att växa. Igår passerade pensionsportalen minpension.se 1,6 miljoner registrerade användare, vilket är en ökning med 150 000 nya pensionssparare sedan årsskiftet.
 

–          Strategin att erbjuda enkel, lättillgänglig och oberoende helhetsinformation kring pensioner via olika kanaler har varit ett framgångsrikt koncept, konstaterar Anders Lundström, vd på Min Pension. För närvarande pågår ett intensivt arbete med att vidareutveckla Min Pensions webbplats. I sommar kommer vi därför att kunna erbjuda användarna en ännu bättre webbtjänst.

Idag finns tjänsten minpension.se tillgänglig via flera webbplatser, t.ex. Pensionsmyndigheten och Alecta men också via mobila appar.

För kommentarer och mer information, kontakta

Anders Lundström, 08-522 785 44 eller 070-509 98 44

Om minpension.se
Minpension.se ger individuell, enkel och samlad pensionsinformation till alla som tjänar in till pension i Sverige. Webbplatsen är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen och är ett dotterbolag till Svensk Försäkring, försäkringsbolagens branschorganisation i Sverige. Tillsammans ger vi dig en samlad bild av din intjänade pension samt möjlighet att göra individuella pensionsprognoser. Tjänsten nås av inloggade direkt på minpension.se eller hos Pensionsmyndigheten, Skandiabanken, Alecta och AMF, SPP, Handelsbanken alternativt via minpensions mobila appar.

Pressrum: https://www.minpension.se/OmOss/Press.aspx
Presstjänsten i sociala medier: https://www.facebook.com/minpension och https://www.twitter.com/minpension
Kontorsväxel: 08-522 785 40
Postadress: Min Pension i Sverige AB, Box 24043, 104 50 STOCKHOLM
Besöksadress: Karlavägen 108, plan 6 i Stockholm

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Statistik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s