Ketchupeffekt på minpension.se

Flaskan har skakats länge och nu ser vi resultatet! Stora förändringar är på gång på minpension.se och flera nya anslutningar kommer att presenteras inom kort.

Först i raden av bolag att nyanslutas är Avanza Bank! Redan inom en vecka hoppas vi kunna visa Avanzas pensionsinformation via minpension.se. Exakt tidpunkt för lanseringen kommer att meddelas senare. Håll utkik efter mer information här på bloggen eller på vårt facebook-konto.

Den 12 juni är det dags för ännu en release. Vi blir tvungna att hålla stängt under morgontimmarna men öppnar minpension.se för trafik och inloggning igen senast kl. 09.00. Releasen kommer medföra förbättringar av information från vissa samarbetspartners, men också stora förändringar i standardiseringen. Exakta tider för servicefönster kommer att meddelas närmare releasedatumet via bloggen.

Samtidigt fortsätter arbetet med att byta den tekniska plattformen för SSEK-trafiken till och från pensionsinstituten. Tio av instituten har redan övergått till den nya plattformen, Hajen. Övriga institut kommer snart att bli kontaktade för byte till ny URL för sin koppling till minpension.se. Vår egenutvecklade Hajen har tagits fram för att öka transparensen och flexibiliteten i kommunikationsutbytet.

När sommarens releaser och nyanslutningar är i hamn fortsätter vi att utveckla minpension.se för att förfina och förbättra informationen och göra den mer lättillgänglig för användaren. Med andra ord så fortsätter vi skaka ketchupflaskan för att skapa framtidens pensionsinformation till alla som tjänar in till pension i Sverige!

Det här inlägget postades i Drift, På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s