Avanza Bank ansluter sig till minpension.se

Idag ansluter sig Avanza Bank till Min Pension, som ger spararna en samlad överblick av sin intjänade pension och möjlighet till en pensionsprognos. Det innebär konkret att pensionspengar som är placerade hos Avanza Bank nu också kommer att inkluderas i kundernas totala sammanställning på minpension.se. 

–          minpension.se passar som handen i handsken i vår strävan att öka våra kunders engagemang för sitt pensionssparande. Problemet idag är att få vet var de har sitt pensionssparande, hur mycket de har sparat och vilka avgifter de betalar. Via minpension.se får spararna snabbt och enkelt en helhetsbild över sin pension som gör att de därefter kan börja jämföra avgifter och villkor mellan olika pensionsbolag. Därmed hoppas vi att fler agerar för att slippa betala onödiga och dyra avgifter. I dagsläget finns det fall där sparare bara får ut hälften av sin pension, eftersom höga avgifter ätit upp deras kapital, säger Henrik Källén, vd Avanza Pension.

Med leveransen från Avanza Bank kompletteras informationen på minpension.se ytterligare, vilket i sin tur skapar goda förutsättningar att också fortsättningsvis kostnadseffektivt tillhandahålla samlad pensionsdata till portalens användare. 

–          Det är extra kul att kunna välkomna Avanza Bank till den befintliga skaran av samarbetspartners eftersom vi under flera år gemensamt har försökt hitta möjligheter för informationsleveransen. Nu hoppas vi att informationen om det individuella pensionssparandet i banken, IPS, snart kommer också, säger Anders Lundström, vd Min Pension.

För kommentarer och mer information, kontakta

Min Pension i Sverige:
Anders Lundström, 08-522 785 44 eller 070-509 98 44

Avanza Bank:
Henrik Källén, vd Avanza Pension, 070 – 861 80 25
alternativt henrik.kallen@avanzabank.se

 

 

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Tips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s