SPV och Min Pension ger Postens 30 000 anställda digital pensionsinformation

I dag börjar SPV leverera information om Postens tjänstepensioner till minpension.se. Det ger drygt 30 000 anställda inom posten, med den förmånsbestämda tjänstepensionsförmånen ITP-P, möjlighet att se hela sin pensionsbild på pensionsportalen.

Genom leveransen av postens tjänstepension ITP-P utökar SPV sina redan befintliga leveranser av statlig tjänstepension till minpension.se. Projektet, som inleddes under hösten, har produktionssatts enligt plan i juni.

‒ En av våra absolut viktigaste uppgifter är att säkerställa att våra kunder får bra och lättillgänglig information om sin tjänstepension. Vi har redan flera exempel på  framgångsrikt arbete tillsammans med Min Pension när det gäller de statsanställdas tjänstepensioner. Det är mycket tillfredsställande att nu också kunna ge de anställda i Posten, som är en av våra viktigaste uppdragskunder, möjligheter till ännu bättre pensionsinformation, säger Ann-Christin Nykvist, generaldirektör på SPV.

ITP-P-projektet är bara ett av flera nu pågående parallella projekt på minpension.se. Innan sommarens slut kommer en rad nyheter, som alla gagnar pensionsspararens informationsbehov, kunna presenteras på minpension.se.

‒ Det är extra roligt att kunna erbjuda de anställda på Posten möjlighet till informationen eftersom de ansvariga drivit frågan med ett stort engagemang. Vi ser en trend med ett allt större intresse och ansvarstagande hos arbetsgivare i pensionsfrågor. Samtidigt blir behovet av bra pensionsinformation allt större och berör idag samtliga anställda. SPV lägger mycket tid och kraft på att bli ännu bättre i sin pensionsinformation, säger Anders Lundström, vd på Min Pension.

För mer information kontakta:

Anders Lundström, vd Min Pension, tel. 070-509 98 44
Cenneth Eriksson, marknadsansvarig Min Pension, tel. 070-346 46 79

Olof Lundvall, informationschef SPV, tel. 060-18 77 94,
alt. 070-811 77 94, e-post olof.lundvall@spv.se

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s