KPA Pension ökar informationen till minpension.se

Tjänstepensionsbolaget KPA Pension ökar i dag kraftigt sin leverans av försäkringar till minpension.se. Detta ger fler kommunalt anställda möjlighet till en komplett och oberoende helhetsbild av sin pension.

–          När det gäller informationsleverans från KPA Pension har vi i dag kommit en bra bit på väg, men det jag framför allt vill lyfta fram är det stora genombrott som gjorts i synen på hur förmånsbestämda pensionsförsäkringar och standardfrågor ska lösas för det kommunala tjänstepensionsområdet i framtiden. Vi kommer under sommaren fortsätta med detaljarbetet för att skapa en genomförandeplan, säger Anders Lundström, vd Min Pension.

Det kommunala tjänstepensionsområdet är komplext och att hitta en hållbar teknisk lösning för leverans av de förmånsbestämda delarna till minpension.se är tidskrävande.

–          KPA Pension arbetar för att våra kunder inom kommuner och landsting ska få en trygg pension. I takt med att tjänstepensionen blir en allt viktigare del för varje pensionssparare satsar vi också alltmer på att vara öppna och informera tydligt om pension för att bistå våra kunder. Därför är det positivt att vi tillsammans med minpension.se och övriga administratörer har hittat goda arbetsformer för framtidens pensionsinformation, säger Lars-Åke Vikberg, vd KPA Pension.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s