Nu är Min Pension på plats i Almedalen

Redan i januari började våra tankar kretsa kring att det vore spännande att delta aktivt i årets Almedalsvecka. Och tankarna realiserades. Nu är vi på plats i Almedalen. Under veckan anordnar vi ett öppet seminarium, en journalistträff och marknadsför oss dessutom i mingel när AMF, Alecta och Skandia har arrangemang.  För Min Pensions räkning är Anders Lundström, Johan Hellman, Cenneth Eriksson, Ulrica Loeb (inlånad från Svensk Försäkrings kommunikationsavdelning) och så jag själv, Maria Eklund, på plats i Almedalen mellan söndag och onsdag.

 

Här är information om aktiviteterna Min Pension deltar i under veckan:

  1. Seminarium ”Framtidens pensionsinformation”. I panelen deltar bland andra socialförsäkringsminister Ulf Kristersson och Skandias vd Bengt-Åke Fagerman samt Alectas vd Staffan Grefbäck. Mer info om seminariet hittar du via denna länk >> https://blogg.minpension.se/2012/06/19/seminarium-i-almedalen-om-framtidens-pensionsinformation/
  2. Frukostträff för journalister i Almedalens Bed & Breakfast, tisdagen den 3 juli kl. 09.00 – 10.00. Under frukosten berättar Min Pensions vd Anders Lundström och Pensionsmyndighetens kommunikationschef Sten Eriksson om varför tjänstepensionen blir allt viktigare för framtidens pensionärer och om vilka pensionsfrågor som är aktuella under hösten.
  3. i Alectas lunchmingel är vi på plats för att visa hur lätt det är att få en överblick av sin pension med minpension.se. Seminariet ”Våra pensioner – fler val, mer frihet” äger rum tisdagen den 3 juli kl. 13.00 – 14.15
  4. I AMF:s mingel efter seminariet  ”Man vill ha information, men det enda man får är en jädra massa papper” är vi på plats för att visa hur lätt det är att få en överblick av sin pension med minpension.se. Seminariet äger rum tisdagen den 3 juli kl. 14.15 – 16.00.
  5. I Skandias mingel inför seminariet ” Who will carry the future? A conversation about Sweden and the USA, welfare models and the future” är vi på plats för att visa hur lätt det är att få en överblick av sin pension med minpension.se. Seminariet äger rum tisdagen den 3 juli kl. 15.30 – 17.45.

Du kommer kunna följa oss på bloggen och twitter. På Facebook drar vi igång kampanjen ”Huvudet ur sanden” imorgon.

Bloggar gör Johan Hellman på måndag, Cenneth Eriksson på tisdag och Anders Lundström på onsdag.

Kampanjen ”Huvudet ur sanden med Min Pension”

Många stoppar huvudet i sanden när de tänker på sin pension. Det vill vi ändra på. Därför startar vi en kampanj under Almedalsveckan för att få människor att komma på bättre tankar och få koll på sin pension.

Huvudet ur sanden-kampanjen pågår hela sommaren. Den som bäst motiverar vad som får oss att ändra attityd och våga kolla pensionsbilden, vinner en weekend för två till Visby.

Maria Eklund – på väg ut i Almedalsvimlet!

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s