5 July, 2012 08:40

Framgång föder nya krav

Det går inte att sluta förundras över Almedalsveckan och den möjlighet till direktkontakt som finns med politiker och beslutsfattare. Under några få dagar har jag träffat ministrar, politiker och ledande befattningshavare i pensionsbranschen. Någonting som skulle ta oerhört lång tid i Stockholm.

Under Almedalsveckan 2011 var Min Pension på allas läppar vid de olika pensionsseminarierna. Min pension sågs som en förutsättning för att lyckas med pensionsinformation. Vi har sedan dess haft ett oerhört framgångsrikt år och har både lyckats med att förbättra täckningsgraden, ett mått på hur stor andel av pensionerna som redovisas på portalen, samt ökat användandet av tjänsterna högst väsentligt. Men efter att varit i Almedalen under några korta intensiva dagar kan jag bara konstatera att framgång föder nya krav och ännu högre förväntningar på nya funktioner, ökad distributionskraft och ökat användande. Ett angenämt problem men som jag tror kommer att kräva mycket av både oss och alla de samarbetspartners vi har. För trots allt kommer vi aldrig att bli bättre än vår sämsta länk i leveranskedjan.

Nu har vi en stor utmaning att redan efter semestern påbörja arbetet med att slutföra de diskussioner vi påbörjat och omvandla dem till faktiska planer. Eller efter semestern – det första mötet kommer att ske redan i mitten av juli…

Anders Lundström

Det här inlägget postades i Almedalen 2013. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s