Nu ger också Nordnet sina kunder pensionskoll på minpension.se


Idag ansluts Nordnet till minpension.se och ger sina 200 000 kunder möjlighet till en oberoende och fullständig pensionsbild på pensionsportalen. 

Under förra året stärktes pensionskapitalet markant på minpension.se när flera större pensionsbolag utökade leveranserna av information till minpension.se. Genom flera parallellt löpande anslutningsprojekt har arbetet med att förbättra informationen fortsatt också under första halvåret 2012. Med Nordnets anslutning tar vi ännu ett kliv närmare målet att göra framtidens pensionsinformation enkel och lättillgänglig för pensionsspararen.

–          Pensionsportalen är nu inne i en mycket intensiv utvecklingsperiod med många förbättringar på gång. Informationen förbättras och vi är glada att nu också kunna erbjuda Nordnets kunder en komplett bild av sin ålderspension, säger Anders Lundström, vd Min Pension. 

Uppgifter kring bankernas individuella pensionssparande, IPS, saknas fortfarande på minpension.se men beräknas kunna börja levereras innan årets slut.  IPS-sparande exkluderas också i leveransen från Nordnet tills vidare, men innehåller såväl uppgifter om individuell tjänstepension som övrigt privat pensionssparande.

–          I och med de förändringar som just nu sker inom pensionsområdet har vi på Nordnet alla möjligheter att vara ett lukrativt alternativ för pensionsspararna med ett brett spektrum av alternativa sparformer. Genom att samarbeta med minpension.se ger vi våra kunder rätt förutsättningar med ökad transparens och tydlig information, säger Jan Dinkelspiel, Sverigechef på Nordnet.

För kommentarer och mer information, kontakta
Nordnet: Jan Dinkelspiel, 0735-31 13 33 alternativt jan.dinkelspiel@nordnet.se
Min Pension: Cenneth Eriksson, 0703-46 46 79 alternativt cenneth.eriksson@minpension.se

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s