Allt fler väljer Min Pension

Tillströmning av användare till Min Pension är fortsatt hög. Färsk kvartalsstatistik visar att allt fler väljer att se över sin pensionssituation med hjälp av Min Pension.

Vårens höga användarsiffror höll i sig också över sommaren. Jämfört med motsvarande period 2011 ökade antalet inloggningar till Min Pension med knappt 27 procent och antalet gjorda prognosberäkningar med 28 procent. Mer än 1,6 miljoner pensionssparare är nu registrerade som användare och antalet ökar hela tiden.

–   Minpension.se erbjuder idag det enklaste sättet att få helhetsinformation om sin ålderspension och statistiken visar tydligt att efterfrågan har ökat. Vi kommer fortsätta arbetet med att vidareutveckla informationen, men den är redan idag den mest heltäckande på marknaden,  säger Anders Lundström, vd.

Min Pension ger spararna överblick av sin intjänade pension och möjlighet till en pensionsprognos. Webbplatsen utvecklas kontinuerligt med ny funktionalitet och med nya bolag som ansluter sig. Min Pension täcker idag cirka 98 procent av det totala pensionskapitalet. Allt fler försäkringsföretag och banker erbjuder nu även inloggningsmöjligheter till Min Pension på sina egna hemsidor (s.k. distribuerad webb). På så sätt ökar möjligheterna för medborgarna att hitta till Min Pension och få tillgång till den samlade informationen på ett enkelt och säkert sätt.

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Statistik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s