Nu är vi 1,8 miljoner registrerade användare av Minpension.se

Family SleddingNu är vi 1,8 miljoner registrerade användare av Minpension.se

Sedan i mars förra året har portalen ökat med 300 000 nya registrerade användare. Det blir i snitt 822 svenskar som varje dag har tagit kontroll över sin pensionssituation det senaste året. Bra! tycker vi på Minpension.se. Individens pensionskoll är viktig. Därför arbetar vi för att portalen vid årsskiftet ska ha passerat två miljoner registrerade användare. Med hjälp av våra partners tror vi att det är en absolut möjlighet att nå målet. Idag finns vi på flera pensionsbolags webbar. Genom bolagens inloggning erbjuds du som är kund – utan extra inloggning – att se hela din pension och göra prognoser på Minpension.se. På nördspråk kallar vi fenomenet”distribuerad webb”. Hittills har följande partners valt att tillämpa lösningen: Pensionsmyndigheten, Alecta, AMF, SPP, Skandiabanken, Swedbank, Handelsbanken och Länsförsäkringar. Under våren fylls antalet på med några aktörer till.

– Efter att ha varit fokuserade på att få in pensionsinformation till Minpension.se kommer vi under 2013 i allt större grad börja fokusera på att öka användandet av portalen och göra informationen mer lättillgänglig för individen. Allt för att nå ett ambitiöst mål: dubblerat antal användare på fem år, säger Anders Lundström vd på Minpension.se.

Under 2012 anslöts flera nya aktörer och graden av pensionsinformation ökade. Idag kan nio personer av tio se hela sitt pensionsinnehav på Minpension.se.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s