På plats i Visby

Almedalen 2013Nu har vi anlänt Visby som sjuder av liv och förväntningar. Antalet seminarium som handlar om pensioner är många i år. De flesta äger rum i veckans början och mitt. Vårt mål är att försöka delta i så många som möjligt och göra summeringar här på bloggen.

Vårt seminarium går av stapeln imorgon, tisdag. I år har vi valt att belysa det gemensamma arbete som pågår för att ge anställda inom kommun och landsting bättre möjlighet att få kontroll på hela sin pension. Kom och lyssna på oss! Vi är i Skandias trädgård på Tage Cervins gata 3B. Frukosten står framdukad Från kl 9. Seminariet börjar kl 10.

Passa på att få koll på din pension! Pensionsmyndigheten hjälper alla Almedalsbesökare att göra en pensionsprognos på Kilgränd (100 meter från Donners plats, bakom Wisby hotell) kl. 09:00–16:00 från tisdag 2 juli till torsdag 4 juli.

På torsdag den 4 juli kl. 13-14 anordnar Pensionsmyndigheten seminariet ”Orange kuvert – påminnelse om allt vad vi inte begriper, vad kan vi göra åt det?”. Tillsammans med Pensionsmyndighetens GD Katrin Westling Palm och socialförsäkringsminister Ulf Kristersson deltar vår vd Anders Lundström i seminariet.

Vi ses i vimlet!

Det här inlägget postades i Almedalen 2013. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s