Mer information från Folksam på Minpension.se

Under förra veckan förbättrade Folksam sin information till pensionsportalen Minpension.se. Det innebär att kunder i Folksam nu också kan se individuella tjänstepensioner och privata pensioner från Folksam på Minpension.se.

Nu kan Folksams kunder se hela sin pension på Minpension.se. Folksam har tidigare levererat information om sina kunders kollektivavtalade tjänstepensioner till pensionsportalen Minpension.se. Med start den 17 februari 2014 utökades leveransen och omfattar nu också individuella tjänstepensioner och privata pensionslösningar.

– Det har varit ett intensivt projekt som har bedrivits under stark tidspress. Tack vare Folksams engagemang har vi kunnat genomföra projektet på mycket kort tid. Vi planerar redan nu ytterligare förbättringar tillsammans med Folksam, som vi hoppas kunna presentera under våren, säger Anders Lundström, vd på Minpension.se.

Förutom en förbättrad leverans uppdateras information inom fem minuter, vilket ger användaren möjlighet att få all information redan vid första användningstillfället.

– Genom Folksams utökade leverans är informationen från pensionsbolagen nu nästintill fullständig på Minpension.se. Den information som fortfarande saknas är IPS, bankernas individuella pensionssparande, och uppgifter från vissa stiftelser och pensionskassor, säger Anders Lundström.

För mer information,kontakta
Anders Lundström på tfn 08-522 785 44 eller mobil 070-509 98 44
Maria Eklund på tfn 08-522 785 42 eller mobil 070-555 83 80

 

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s