Mycket aktivitet på Minpension.se under vecka 12

Pensionspyramid

Pensionspyramid

Det är enkelt att följa det orange kuvertets väg genom Sverige i Minpension.se:s webbstatistik. Och förra veckan var inget undantag. Det blev en markant ökning av aktivitet på portalen i Västra Götaland, Örebro Län och Värmland när de boende i länen fick sina pensionsbesked med information om den allmänna pensionen (från staten). Informationen i det orange kuvertet gav mersmak för många som tog sig vidare in på Minpension.se för att se hela pensionen och göra prognoser för det framtida uttaget. Antalet prognoser ökade i snitt med 142 procent i de tre länen jämfört med veckan tidigare.

 

Förra veckan – vecka 12 – var årets bästa hittills, sett till aktivitet på Minpension.se Totalt gjordes 262 350 prognoser och portalen fick 23 800 nya registrerade användare. Nu håller vi tummarna för att veckans utskick av orange kuvert i södra Sverige och Gotland också ska skapa mycket aktivitet och nya årsrekord.

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Prognos till alla och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s