Påskpresent till landets privatanställda arbetare

Pensionsbesked från ForaLagom till påsk är det dags för landets privatanställda arbetare att få information om sin tjänstepension. Totalt skickar valcentralen Fora i dagarna ut 2,5 miljoner pensionsbesked med individuell information om Avtalspensionen SAF-LO.

Alla som får ett kuvert från Fora ska känna sig nöjda. Att ha en tjänstepensionslösning är en viktig löneförmån som kan ge flera tusenlappar extra varje månad som pensionär.

Det finns flera sätt att ta reda på hur stor den totala pensionen blir. Det enklaste är att logga in på Minpension.se och se hela pensionen och göra pensionsprognoser. Du loggar in med hjälp av pinkoden du fick i det orange kuvertet eller med Bank-ID/mobilt Bank-ID eller e-leg.

På Foras hemsida fora.se/pensionsbesked får du mer information om de olika delarna i din tjänstepension SAF-LO och om hur du läser informationen i kuvertet. Du får också veta mer om återbetalningsskydd och familjeskydd.

Det här inlägget postades i Omvärldsbevakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s