Direktinloggning till Minpension.se från Folksam

Idag välkomnar vi Folksam till skaran av pensionsbolag som erbjuder sina kunder direktinloggning till Minpension.se.

Redan i början av året utökade Folksam sina leveranser till Minpension.se. Förutom information om kollektivavtalad tjänstepension får Folksams kunder idag också koll på sina individuella tjänstepensioner och privata pensionslösningar när de loggar in på Minpension.se. Med start idag kan Folksams kunder dessutom, utan extra inloggning, få tillgång till Minpension.se från Folksams internetkontor.

–        När intresset för pensionsfrågor är generellt lågt blir minsta hinder en ursäkt för att skjuta frågan på framtiden. Därför är det viktigt att sänka den mentala tröskeln och göra helhetsinformationen enkelt tillgänglig, precis som Folksam har gjort idag, säger Anders Lundström, vd på Min Pension.

Direktinloggning till Minpension.se från internetkontor underlättar för många att ta steget att se hela sin pension. Under det första kvartalet i år kom drygt 50 procent av alla inloggningar till Minpension.se från andra webbplatser och vi ser en fortsatt ökad trend.

Förutom Folksam erbjuder följande pensionsbolag direktinloggning till Minpension.se från sina internetkontor:

Alecta, AMF, KPA, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Pensionsmyndigheten, Skandia, SPP, SPV, Swedbank.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s