Kom och kolla din egen pension och se vad du får i ersättning om du blir sjuk

Ersättningskollen.se

Är du i Almedalen nästa vecka? Ta chansen att lära dig mer om pensioner och privata sjuk- och olycksfallsförsäkringar. Tisdagen den 1 juli kl 14-16 är du välkommen att besöka Svensk Försäkring och Min min pension stadlogoPension i Sävesalen, Mellangatan 19 i Visby. Under två timmar guidar vi i verktygen Minpension.se och Ersättningskollen.se och svarar på dina frågor.

De flesta av oss vet inte hur ekonomin påverkas vid långvarig sjukdom eller olycksfall. Därför har Svensk Försäkring tagit fram ett webbaserat verktyg, ersättningskollen.se, tillsammans med Försäkringskassan och AFA Försäkring. Genom att själv mata in dina uppgifter i ersättningskollen.se får du besked om vilken inkomst du kan förvänta dig.

Osäkerheten är också stor kring pensioner. Är allt med? Vad blir det? Betalar min arbetsgivare tjänstepension för mig? Hur blir det om jag har egen firma? På pensionsportalen Minpension.se får idag nio av tio information om hela sin pension och kan göra prognoser för den framtida pensionen.

Passa på att lära dig mer om de båda verktygen och bli den som kan hjälpa andra att hantera dem. Under två timmar finns vi på plats för att hjälpa dig att komma igång. Våra sakkunniga svara också på dina frågor om pensioner, privat sjuk- och olycksfallsförsäkringar samt sjukvårdsförsärkingar.

Besök oss i tisdagen den 1 juli mellan kl. 14 och 16 i Sävesalen, Mellangatan 19 i Visby.

Välkommen!

Det här inlägget postades i Almedalen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s