Följ @minpension på twitter i #Almedalen2014

VisbyI morse anlände vi ett grått Visby, för att under några intensiva dagar delta i Almedalsveckan. Även om vädret i år förväntas bli både kallare och blötare än under de senaste årens Almedalsveckor är stämningen i staden som vanligt på topp. Den märktes faktiskt av redan i gaten på Arlanda tidigt i morse.

Att vi står inför det så kallade ”supervalåret” är också något som märks tydligt här i Visby. Såväl i mängden besökare på gatorna som i antalet anmälda aktiviteter i Almedalskalendern, som i år slår nya rekord. Till två av alla seminarierna är Min Pension arrangör. Säkert har du redan följt våra psykologers inlägg här på blogg.minpension.se. På onsdag är det äntligen dags att få psykologernas rykande färska rapport om pensionsinformation presenterad för oss. För dig som inte har möjlighet att delta direkt på plats, filmar vi hela seminariet och lägger ut i sociala medier något dygn senare.

På torsdag morgon kl. 9 bjuder vi på ännu ett seminarium. Här presenteras Riksrevisionens nya rapport där de granskar vilka krav som ställs på den blivande pensionären kunskaper för klara av att hantera de individuella pensionsvalen.

Därutöver arrangerar vi, tillsammans med Svensk Försäkring, en träff för den som vill lära mer om de digitala verktygen Minpension.se och Ersättningskollen.se. Besök oss i Sävesalen på Mellangatan 19 imorgon, tisdag, kl. 14-16. På plats finns också sakkunniga för att svara på frågor om pensioner och privata sjuk- och olycksfallsförsäkringar.

Vi som är på plats i Visby under veckan kommer förse bloggen med inlägg. Dels blir det rapportering från våra egna aktiviteter men också från andra intressanta pensionsseminarier. Vi kommer också vara aktiva på twitter där vi heter @minpension. Under våra seminarier använder vi #minpension i våra tweets.

Länkar till mer information om våra aktiviteteter under Almedalsveckan:

Och kom ihåg att följa oss på twitter @minpension

Det här inlägget postades i Almedalen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s