Gör det själv-låda på Minpension.se

image001Länk till Verktygslådan på Minpension.se

Den egna prognosen väcker ofta nyfikenhet för pensionen och för att gå vidare och ta reda på mer. Därför har vi lanserat ”Verktygslådan” på Minpension.se. I den finns länkar, förklaringar och information som vi hoppas ska hjälpa besökaren vidare på vägen mot pensionen.

Att göra en pensionsprognos på Minpension.se väcker ofta funderingar. Det kan handla om allt från skatter till hur länge man egentligen behöver jobba för att få en hyfsad pension. Därför finns nu ”Verktygslådan” som ska hjälpa pensionssparare på väg mot pensionen. Lådan är fullproppad med förklaringar om pensionssystemet och om prognosen på Minpension.se. Här finns också länkar till mer information hos andra aktörer och en hel del ”att tänka på”. Ingen inloggning krävs för att titta i verktygslådan.

–        Sommaren är en tid för gör-det själv-projekt. Det är också en bra tid att tänka på pensionen. Det kan ju kännas rätt lockande att fortsätta semesterlivet på heltid, för den som vill göra slag i saken är det bra att vara väl förberedd. Ta en dag när det regnar och se vilka verktyg i verktygslådan som du kan ha användning för, säger Kristina Kamp, pensionsekonom på Min Pension.

Gör så här:
1)                Surfa till Minpension.se
2)                Klicka på bilden av verktygslådan (det är samma bild som du ser här ovanför)3)                Hitta svaret på din fråga.

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s