Marcus Lindenius ny gästbloggare på blogg.minpension.se

Vi har bjudit in Marcus Lindenius, konsumentvägledare på Konsumenternas Försäkringsbyrå, KFB, att gästblogga hos oss. Imorgon kommer det första inlägget.

KFB är en själv­ständig rådgivningsbyrå, som ger opartisk information och vägledning i försäkringsfrågor, utan kostnad för konsumenten. Precis som Min Pension driver KFB utvecklingen mot mer central pensionsinformation där individen själv kan se och förstå sin pension med hjälp av enkla verktyg. På konsumenternas hemsida finns idag Pensionsguiden som vägleder i frågor om avgifter, kostnader och avtal. Idag arbetar 11 personer på KFB. Under 2013 hade byrån 12 000 ärenden varav 12 procent rörde pension.

Marcus Lindenius är utbildad civilekonom och började yrkesbanan på Länsförsäkringar Bergsslagen i början av 1990-talet. Efter att ha varit traineeanställd på Bankgirot under några år återkom han till Länsförsäkringsgruppen igen för att 2006 börja som vägledare på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Imorgon publicerar vi Marcus Lindenius första blogginlägg på blogg.minpension.se. Fler inlägg kommer efter hand. Vi hälsar Marcus välkommen som gästbloggare!

Det här inlägget postades i Gästbloggare kåserar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s