Minpension.se fyller tio år

Guldloggan I december fyller pensionsportalen Minpension.se tio år. För att uppmärksamma användarna byter vi pensionsportalens blåa logotype mot en i guld. Den nya guldloggan kommer att pryda Minpension.se från idag och en bit in på 2015.

Nästa gång du loggar in på Minpension.se är den blåa logotypen utbytt mot en i guld. Med den nya loggan vill vi uppmärksamma om att Minpension.se nu har funnits och hjälpt pensionssparare att se hela sitt pensionssparande i tio års tid.

Mycket har hänt under de tio år som gått. Från början kunde tjänsten enbart visa allmän pension och kollektivavtalad tjänstepension. Nu finns också information om individuella tjänstepensioner och privat pensionsparande. Idag kan nio av tio pensionssparare kan se hela sin pension på Minpension.se.

– Pensionsportalen har genomgått stora förändringar under sina tio första år och på många sätt varit en banbrytare inom pensionsinformation, säger Anders Lundström som har vd på Minpension.se under alla år.

Idag har drygt 2,2 miljoner registrerat sig för att se sin pension och göra prognoser. Många av dessa har hittat tjänsten via sitt pensionsbolags internetkontor eller på Pensionsmyndighetens webb där tjänsten finns integrerad.

– Det är tack vare ett starkt engagemang från alla anslutna pensionsbolag och myndigheter som vi lyckats göra Min Pension till en framgång. Nu fortsätter vi utvecklingen med att tillsammans för att möta framtidens behov av pensionsinformation, säger Anders Lundström.

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s