Så blir pensionen festligare

Pensionsmiddag i VännäsHamnade på pensionsbuffé i Vännäs. God mat, tända ljus och mingel i fackförbundet Visions regi. En after-work men en dos pensionsinformation till kaffet. En fin-fin kombination som lockade många i den norrländska vinterkvällen.

Vi är ju rätt många som gärna drar oss för att göra det där vi egentligen vet att vi borde göra. Det blir inte av, i alla fall inte just nu. Som det där att göra en pensionsprognos till exempel.

Så varför inte göra något festligt av det för att komma till skott. Ladda med lite god mat och dryck. Skapa lite festlig inramning och sedan är det bara att sätta igång. I bästa fall finns det dessutom anledning att fira. I synnerhet kvinnor blir positivt överraskade när de loggat in första gången. Många har missat att det finns en bra slant pensionsmiddag i Vännästjänstepension som gör att pensionärslivet inte alls blir då fattigt som de från början trott.

 

Kristina Kamp, pensionsekonom på minPension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s