Nu kan anställda inom antroposofirörelsen se hela sin pension på Minpension.se

LogotypesUnder november anslöt sig Prometheus Pensionskassa till pensionsportalen Minpension.se. Det ger 4 500 medarbetare i antroposofiskt orienterade verksamheter möjlighet att se hela sin pension och göra egna pensionsprognoser på pensionsportalen.

– Vi är jätteglada och stolta över att nu vara anslutna till Minpension! Det är för oss ett bra och lättillgängligt sätt att hjälpa våra medlemmar med information om sin pension, säger Maria Rehnborg, vd på Prometheus

I och med Prometheus anslutning till Minpension.se kan nu också medarbetarna i de antroposofiskt orienterade verksamheterna som valt Prometheus se sin tjänstepension och göra prognoser för hela sin pension på portalen. Idag är de flesta pensionsbolag anslutna till Minpension.se vilket ger nio av tio pensionssparare möjligheten att se hela sin pension på pensionsportalen.

– Idag är det stora flertalet pensionsbolag anslutna till Minpension.se och det är numera sällan vi får nya anslutningar. Därför är det extra roligt att idag få välkomna Prometheus Pensionskassa som ny ansluten aktör, säger Anders Lundström, vd på Minpension.se.

Om Prometheus Pensionskassa

Prometheus är en medlemsägd pensionskassa med en hållbar och etisk placeringsinriktning. Det är medarbetarna i de antroposofiskt orienterade verksamheterna som kan välja Prometheus som pensionsförvaltare. Möjligheten att välja Prometheus är kollektivavtalad.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s