Minpension.se är nominerad till Sveriges bästa webbplats

Nom_neutral_ståendePensionsportalen Minpension.se har nominerats av Web Service Awards till Sveriges bästa webbplats 2014 i kategorin information och service.

– Jag ser det som ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete med många små förändringar har gett gott resultat, säger Anders Lundström, vd på Minpension.se.

Tävlingen baserar sig på Web Service Awards (WSA) webbplatsundersökningar med svar från över 200 000 besökare. WSA har sedan år 2000 undersökt olika webbsidor för att hitta dem som svenskarna är mest nöjda med. En expertjury har därefter bedömt resultatet för att årligen utse Sveriges bästa webbplatser.

I den senaste tidens utveckling av Minpension.se har användarnas åsikter och förbättringsförslag varit i fokus. Många av dessa har kommit fram just i WSA:s undersökningar.

– För en portal som Minpension.se är såklart god kvalitet på uppgifterna det allra viktigaste för att få användarnas förtroende och ett gott renommé. Där har vi haft en mycket god hjälp av pensionsbolag och myndigheter som har genomfört förbättringar av informationen de senaste åren, säger Anders Lundström.

Utmärkelserna delas ut under WSA-galan på Nalen i Stockholm den 28 januari.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Minpension.se är nominerad till Sveriges bästa webbplats

  1. Kristin Sandberg skriver:

    Hej!
    Eran portal är fantastisk för att få fram prognoser. Det jag tycker skulle förbättras är framförallt tjänstepensionen. Tjänstepensionens olika delar är svår att förstå sig på. Dels skulle bolagen kunna komplettera sina uppgifter under vilka tider de olika tjänstepensionerna är inbetalad för att kund lättare kan se om de saknas tjänstepensionsdelar samt att de förmånsbestämda delarna ska kunna räknas ut på kortare perioder där kund idag måste få dessa uppgifter direkt från ex Alecta eller Folksams kooperativa tjänstepension.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s