Användarnas synpunkter ledde till nomineringen ”Sveriges bästa webbplats”

Nom_neutral_ståendeTill WSA-galan på Nalen den 28 januari var Minpension.se nominerad till Sveriges bästa webbplats i kategorin ”Information och Service”. I kategorin tävlade vi om det ärofyllda priset tillsammans med Länsförsäkringar, Kungliga Operan och Allabolag.se.

Årligen genomför vi en WSA-undersökning på Minpension.se för att säkerställa att målen uppnås. När resultatet i år presenterades funderade vi över vad som låg bakom användarnas höga betyg. Sedan den stora layoutförändringen våren 2013 har förändringarna på Minpension.se skett utifrån användarnas åsikter i bl.a. WSI:s webbplatsundersökning, och genom att kontinuerligt analysera statistiken och de frågor som kommer upp i vår kundtjänst. I och med nomineringen fick vi bevis på att vi genom användarnas idéer har tagit de små stegen som lett till nomineringen  ”Sveriges bästa webbplats”. I intervju med Maria Eklund, kommunikationsansvarig på Minpension.se, kan du läsa mer om arbetet som ligger bakom nomineringen >>

Den slutlige segraren i kategorin ”Information och service” blev Länsförsäkringar Bank, till vilka vi riktar ett stort grattis. På Nalen hade vi vår vice vd Johan Hellman på plats att ta emot nomineringsbeviset.

Johan Hellman var på WSA-galan och tog emot nomineringsbeviset.

Johan Hellman var på WSA-galan och tog emot nomineringsbeviset.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s