Är du vår nya utvecklingschef?

Lediga jobbMin Pension i Sverige AB (Min Pension)  arbetar med att ge alla som tjänar in till pension i Sverige en samlad bild av sin intjänade/insparade pension samt möjlighet att göra individuella pensions­prognoser. Webbplatsen Minpension.se, som drivs av Min Pension, vidareutvecklas kontinuerligt med förbättrade och nya tjänster. Min Pension står inför en snabb utveckling och expansion de kommande åren och har en stark tillväxt av antalet nya användare.

Vi söker därför en utvecklingschef som ska leda och bygga upp en effek­tiv utvecklingsenhet.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som utvecklingschef har du det övergripande ansvaret för de processer som syftar till att utveckla bolagets verksamhet. I detta ingår bland annat att identifiera möjligheter för Min Pension som kan skapa värde för pensionsspararna, de anslutna pensionsbolagen samt övriga intressenter. En annan viktig uppgift är att ansvara för de processer som avser själva erbjudandet Minpension.se samt att skapa informationsunderlag ge­nom statistikinsamling. Du har ett nära samarbete med enheten för IT-drift och förvaltning.

I rollen har du personal- och budgetansvar. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Din profil
Du har stor erfarenhet av arbete med utvecklingsfrågor i verksam­heter vars processer har ett stort inslag av IT. Du har dessutom erfaren­het av tjänste- eller produktutveckling i ledande befattning.

Då stora delar av IT-verk­samheten är utlagd på externa uppdragstagare ska du ha stor erfaren­het och kunskap om upphandling, ledning, styrning samt uppföljning av utkontrakterad verksamhet. Meriterande är erfarenhet av utveckling och förvaltning i Microsoftmiljö.

För att vara lämplig i den här rollen ser vi att du har en relevant akademisk utbildning och erfarenhet av personal- och budgetansvar. Meriterande är erfarenhet av IT från
fi­nansområdet.

Som person är du engagerad, proaktiv och ansvarsfull. Du är dessutom analytisk och gillar problemlösning. Härutöver är det viktigt att du har ett intresse för ledarskap och förmåga att skapa engagemang. Du är en god kommunikatör och kan utrycka dig väl i tal och skrift. Det är även viktigt att du har ett starkt eget driv och lockas av att vara delaktig i bolagets fortsatta utveckling och expansion.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan via ansökningsformulär senast den 1 april 2015 >>

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lundström (vd), 08-522 785 44 eller Johan Hellman (vice vd) 08-522 785 47.

 

Min Pension i Sverige AB är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen och är ett dotterbolag till Svensk Försäkring, som är försäkringsbolagens branschorganisation i Sverige. Min Pension finansieras ge­mensamt av staten och pensionsbolagen. Min Pension driver webbplatsen Minpension.se som är kostnadsfri att använda för alla medborgare. Minpension.se ger individuell, enkel och samlad pensionsinformation samt möjlighet till individuella pensionsprognoser till alla som tjänar in till pension i Sverige.

Det här inlägget postades i På gång på minpension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s