Rekordmånga kvinnor registrerade på Minpension.se

statistik q1 2015För första gången i pensionsportalens historia har fler kvinnor än män registrerat sig på Minpension.se under ett kvartal. Totalt under perioden registrerade sig 67 281 kvinnor mot 66 737 män, vilket gav kvinnorna en fördel med 544 personer. Intresset för att se över sin pension vid flera tillfällen och kanske göra fler pensionsprognoser är dock fortfarande lågt bland kvinnorna. Under kvartalet stod männen för 62 % av alla prognosberäkningar och 64 % av alla inloggningar på Minpension.se.

 

Jämförande statistik på Minpension.se

Tele2_Arena_webb

Tele 2 Arena i Stockholm tog emot 40 000 besökare under en Avici-konsert i mars 2014. Under det första kvartalet 2015 loggade 608 400 unika användare in på Minpension.se. Om de unika användarna skulle vilja gå på en Avici-konsert på Tele 2 Arena skulle det krävas 15,2 utsålda konserter för att uppfylla önskemålet.

 

Under oktober 2014 reste 432 743 kortpendlare över Öresundsbron. På Minpension.se skapades 2 598 458 prognoser under Q1 2015. Om prognoserna enbart skulle ha Oresundsbron_webbskapats av Öresundsbrons kortpendlare i oktober, hade de fått göra 6 prognoser per person.

 

 

 

Den 7 juli 2014 slog Håkan Hellström publikrekord på Ullevi. Till konserten kom 69 349 besökare. Under det första kvartalet Ullevi2015 fick Minpension.se 134 018 nya registrerade användare. Om de nya användarna skulle vilja se Håkan Hellström på Ullevi krävs 2 rekordfulla konserter för att uppfylla önskemålet.

 

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Statistik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s