Två nya funktioner på Minpension.se

 1. Nu kan du stoppa inloggning med pinkod till ditt konto på Minpension.se

Så länge du själv inte lämnar ut dina inloggningsuppgifter till någon annan är det bara du själv som kan se informationen om din pension på Minpension.se. Känner du dig osäker på om fler har tillgång till din pinkod kan du nu stoppa pinkodsinloggning till ditt konto på Minpension.se.

För att genomföra ändringen måste du logga in till Minpension.se med mobilt BankID, BankID eller e-legitimation – alltså INTE med pinkod. Gå sedan till ”Mina uppgifter” och klicka i rutan ”Tillåt inte inloggning med personlig kod för mitt konto”.  Bilden här nedanför visar funktionen.

Tillåt inte inloggning med personlig kod

2. Tydligare länk för att beräkna tillfälligt förändrad inkomst

Ska du vara föräldraledig? Eller planerar du att jobba deltid eller börja studera? Nu har vi förtydligat länken till funktionen där du beräknar hur tillfälligt förändrad inkomst påverkar din framtida pension. Länken hittar du på prognossidan.

Banner - Tillfälligt förändrad inkomst

Det här inlägget postades i På gång på minpension, Tips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s