Hur sparar man till ett långt liv som pensionär?

Gemensamt med Svensk Försäkring arrangerar Min Pension i år ett seminarium under Almedalsveckan som handlar om hur den som blir riktigt gammal ska få sina besparingar att räcka livet ut.  Går det att spara till ett långt liv? Eller krävs det ett försäkringsmoment i sparandet för att gardera sig för ekonomisk trygghet på ålderns höst?

För att väcka tankar och idéer inför seminariet inleder vi imorgon en bloggserie som knyter an till seminariet i Almedalen. Blogginläggen är skrivna av Kristina Kamp, pensionsekonom på Min pension och Anna Brink, ekonom på Svensk Försäkring. Blogginläggen kommer varje tisdag fram till Almedalsveckan.

Anna Brink

Anna Brink, ekonom

Kristina Kamp_1

Kristina Kamp, pensionsekonom

Det här inlägget postades i Almedalen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s