Kännedomen om pensionsportalen Minpension.se ökar snabbt

Stadsodlare

Fotograf: Per Groth

En färsk TNS Sifo-undersökning visar att allmänhetens kännedom om Minpension.se ökar snabbt och att anseendet för portalen är högt.

Varje år i maj låter Min Pension genomföra en TNS Sifo-undersökning för att mäta allmänhetens kännedom och anseende av pensionsportalen Minpension.se.

Även om många, också i årets undersökning, uppger att de inte känner till Minpension.se visar ändå resultatet att kännedomen om Minpension.se har ökat snabbt.

Också anseendet för Minpension.se har ökat kraftigt under den senaste 12-månadersperioden och hamnar nu över flera myndigheters. Ökningen har skett brett i alla åldersgrupper. Starkast är nu anseendet i gruppen 55-65 år.  Den största anseendeökningen har skett i gruppen med LO-anslutna.

– Detta är mycket positivt eftersom vi har som mål att ständigt öka kännedomen om Minpension.se bland pensionsspararna. Ett annat mål är att Min Pension ska ha ett anseende i klass med de mest framgångsrika företagen och organisationerna – och där är vi nu. Särskilt glädjande är det goda resultatet i gruppen LO-anslutna som har varit ett fokusområde och där vi jobbat hårt, säger Johan Hellman, vice vd på Min Pension.

För första gången i portalens tioåriga historia har Minpension.se i dag högre anseende bland kvinnor än män.

Om mätningen 2015:
Mätningen genomfördes av TNS Sifo under under maj 2015 och innefattar mer än 1000 svar från representanter i åldersspannet 25-65 år.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s