Kan man odla sin pension?

Bild på boken Odla din pension

#odlapension på Instagram och vinn boken

Nu lanserar vi boken ”Odla din pension” på Minpension.se. I boken flätas trädgårdstips ihop med pensionsinformation för att avdramatisera och göra det enklare att närma sig pensionsfrågorna.

Med nya pensionssystem har det blivit allt viktigare att ha koll på sin pension. Samtidigt vet vi att pension för många känns avlägset och något som inte berör, då blir det viktigt att hitta nya sätt att informera enkelt om pension. Av den anledningen har Min Pension låtit ta fram en bok som flätar samman trädgårdstips med pensionsinformation. För faktum är att trädgård och pensioner har mycket gemensamt. En blomstrande trädgård behöver både kunskap, tålamod och planering. Precis som pensionen. Men då brukar resultatet bli det du vill ha.

– Pension brukar ibland beskrivas som något avlägset som inte berör. Då kan det behövas ett nytt sätt att informera om pension. Det ska vara så enkelt att det väcker nyfikenhet och en vilja att veta mer, säger Min Pensions pensionsekonom Kristina Kamp som är medförfattare till boken.

Boken finns tillgänglig på Minpension.se. Den som vill ha ett eget tryckt exemplar av den kan delta i vår sommartävling på Instagram där de bästa odlingsbilderna som taggats med #odlapension får varsin bok. Mer om tävlingen kan du läsa här >>

 

Det här inlägget postades i #odlapension och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s