Min Pension på plats i Visby

Måndag morgon i vecka 27 och 2015 års Almedalsvecka drar igång på allvar. På kullerstensbelagda gator och gränder och bland doftande rosor i allsköns färger ska 35 000 besökare trängas under några hektiska dagar.


Också Min Pension är på plats i Almedalen från måndag till fredag för att belysa frågorna om framtidens pensionsinformation. Redan idag kl. 14 kan du träffa oss i PTK:s trädgård vid Donnerska huset. I samma trädgård klockan 14.30 har du chans att höra vår pensionsekonom Kristina Kamp prata om skatter på pensioner i Anna Allerstrand heta stol.

Mer om våra arrangemang i Almedalen kan du läsa här >>

Varje vardag i vecka 27 uppdaterar vi blogg.minpension.se med färsk information och skvaller från Almedalen. Du kan också följa oss via Twitter där vi heter @minpension eller via Facebook-kontot.

#odlapension

Du har väl inte missat vår sommartävling som drog i gång i fredags? Genom att tagga dina bästa odlingsbilder med #odlapension på Instagram kan du vinna ett tryckt exemplar av pensionsodlingsboken ”Odla din pension” som också finns som pdf-format på Minpension.se.  Mer om tävlingen läser du här >>

Det här inlägget postades i #odlapension, Almedalen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s