Patrik Malmquist ny utvecklingschef på Min Pension

IMG_4641_Patrik

Foto: Frank Mortensen

Patrik Malmquist tillträdde i månadsskiftet den nyinrättade tjänsten som utvecklingschef på Min Pension och blir därmed den som leder arbetet med vidareutvecklingen av tjänsterna på Minpension.se.

Den 1 september tillträdde Patrik Malmquist tjänsten som utvecklingschef på Min Pension. Därmed blir han ansvarig för de processer som syftar till att utveckla bolagets verksamhet. I detta ingår bland annat att identifiera möjligheter för Min Pension som kan skapa värde för pensionsspararna, de anslutna pensionsbolagen samt övriga intressenter. En annan viktig uppgift är att ansvara för de processer som avser själva erbjudandet Minpension.se.

–      Vi är mycket glada över att ha rekryterat Patrik Malmquist till Min Pension. Han är en mycket driven person som har god kunskap om pensionsinformationsområdet och de utmaningar som ligger i det. Därutöver kan han vår verksamhet, vår IT-struktur och webbdesign. En kombination jag ser som avgörande för att skapa en ännu vassare Minpension.se, säger Anders Lundström, vd på Min Pension.

Patrik Malmquist kommer närmast från konsultbolaget Sigmas kontor i England där han jobbade som digitalstrateg och projektledare inom User Experience. Patrik Malmquist har tidigare varit Enterprise Mobility Manager på Sigma och projekt-ledare. Under åren 2005-2011 var Patrik Malmquist inhyrd projektledare för den arbetsgrupp som utvecklade den första versionen av Minpension.se.

–    Den unika position som Minpension.se har med att hjälpa svenska pensionssparare är väldigt spännande att få jobba med. Jag hoppas kunna bidra till att vidareutveckla Minpension.se så att vi får fler och mer engagerade användare som känner att de får värdefullt stöd kring sina pensionsfrågor, säger Patrik Malmquist.

Det här inlägget postades i På gång på minpension och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s