Nytt poddavsnitt ute nu

Hur kan det bli roligare att öppna det orange kuvertet? Om det pratar vi i vårt senaste poddavsnitt. Vi funderar också på hur man kan göra sig själv till vinnare varje månad – utan lotterivinster.

Lyssna på #Minpensionspodden här >>

Här hittar du fler avsnitt av #Minpensionspodden

Det här inlägget postades i #Minpensionspodden, Omvärldsbevakning, På gång på minpension, Prognos till alla, Tips. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt poddavsnitt ute nu

 1. Anonym skriver:

  varför blir pensionen så liten.har jobbat i ca40 år med ok lön men pensionen blir jätteliten när man ser i webbplatsen min pension

  • eklundmaria skriver:

   Hej!
   Hur hög lön du får beror på en rad olika saker som tex. när du började jobba, om du har jobbat mycket deltid, haft tjänstepension (eller avtalspension som den kallas inom SAF-LO). I verktygslådan på Minpension.se har vi tagit fram en exempelperson som har en medelinkomst och får en medelpension. Vi har kallat henne Medel-Terese. Hon tjänar 29.000 kronor och förväntas få 14 800 kronor i pension. Här kan du läsa mer om Medel-Terese https://www.minpension.se/jag-har-gjort-en-prognos-vad-gor-jag-nu. Om du har låg pension kan du vara berättigad till bostadstillägg för pensionärer, läs mer här https://www.minpension.se/kan-det-bli-mer. Hoppas att det ordnar sig för dig!
   Hälsningar Maria på Minpension.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s