Hur stor blir pensionen?

Hur stor del av slutlönen får vi i pension? Under ett frukostseminarium den 26 april 2016 presenterade Min Pension rapporten ”Hur stor blir pensionen”. Rapporten är resultatet av en studie genomförd för att undersöka skillnader i pensionen för enskilda individer. 
Under ett frukostseminarium den 26 april 2016 presenterade Min Pension rapporten ”Hur stor blir pensionen?”. Rapporten är resultatet av en studie som Min Pension har genomfört för att se skillnader i pensionen mellan kön, ålder och olika avtalsområden inom tjänstepensionen för enskilda individer födda 1951 eller senare. Resultatet visar stora skillnader i pensionen, främst mellan kön där kvinnor har 5 procent lägre kompensationsgrad än män.minpension_infographics_kompensationsgrad_rgb_007

 Läs rapporten >>

Se hur livshändelser påverkar >>

Se presentationen här (film från        
seminariet) >>

Det här inlägget postades i Omvärldsbevakning, På gång på minpension, Statistik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s