minPensions vd, Anders Lundström, får Svenska Försäkringsföreningens årliga pris

Bild på Anders Lundström, vd på minPensionSvenska Försäkringsföreningens årliga pris har i år tilldelats minPensions vd, Anders Lundström. Priset, som tilldelas en person som på ett särskilt sätt och under flera år har utmärkt sig inom branschen, delades ut i anslutning till Svenska Försäkringsföreningens årsmöte under kvällen i går.

Juryns motivering lyder:

”Anders Lundström har genom entreprenörsanda, tålamod och stort engagemang lotsat Min Pension mot den framgång som webbportalen Minpension.se blivit. I nuläget befinner sig Min Pension i en intensiv utvecklingsfas för att göra tjänsten ännu bättre för pensionsspararna. Anders centrala roll för Min Pensions framgångsrika utveckling gör att han är en mycket värdig pristagare till Svenska Försäkringsföreningens årliga pris.”

– Jag är mycket hedrad att få Svenska Försäkringsföreningens årliga pris men det är många som står bakom framgången med minPension. Utan ett starkt stöd från pensionsbranschen och andra intressenter hade vi aldrig lyckats med vårt uppdrag och jag hoppas därför att de känner sig delaktiga i den här utmärkelsen. Vi har fortfarande många utmaningar framför oss och utmärkelsen ger extra energi till det fortsatta arbetet med att få pensionssparare att få en överblick och förstå sin pension, säger Anders Lundström.

En reaktion till “minPensions vd, Anders Lundström, får Svenska Försäkringsföreningens årliga pris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s