Tidsfördriv för lata sommardagar

Sommaren är här. Nu väntar lata dagar på stranden och i hängmattan – kanske med surfplatta eller mobiltelefon som sällskap? Passa då på att lyssna på Minpensionspodden eller läsa om odling och pension i vår digitala pensionsodlingsbok. Eller kanske testa din nördighet i vår sommarquiz?

Lyssna på #Minpensionspodden

Varför ska hipsters tänka på sin pension? Går det att kombinera livspusslet med smart pensionstänk? Varför ska egenföretagaren ta ut lön? Lyssna på Minpensionspodden och få svaren på dessa frågor och många fler. Avsnitten är cirka 15 minuter och fullspäckade med feel-good-känsla.

Läs om odling och pension

Gröna fingrar? Då kan vår pensionsodlingsbok vara något för dig! I den varvas tipsen om odling och pension. Boken är digital och kan laddas ner till surfplattan, mobilen eller datorn.

Testa nya Minpension.se

I slutet av juni lanserade vi den nya versionen av Minpension.se. Testa den nya betasajten och berätta vad du tycker! Antingen via feedback-knappen till höger på sidan eller via mejl.


Vi är tillbaka igen i september med nya, spännande pensionsinlägg på blogg.minpension.se och avsnitt i #Minpensionspodden. Till dess önskar vi:

Skön sommar!


 

Det här inlägget postades i #Minpensionspodden, #odlapension, På gång på minpension, Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s