Min Pension är nominerad till SPV:s Guldkanten

Min Pension är nominerad till SPV:s pensionspris Guldkanten som delas ut under evenemanget Pensionsdagen den 5 oktober 2016.

guldkanten_nominerad_guld

Varje år delar SPV ut pensionspriset Guldkanten till en aktör som har gjort en viktig insats för konsumenten inom pensionsinformationsområdet med fokus på nytänkande, enkelhet och tydlighet. I år har Min Pensions digitala pensionsinformation blivit nominerad.

Juryns motivering lyder:
”En pionjär inom området som med konsumenten i fokus brutit ny mark för att skapa medvetande och engagemang om pensioner. Min Pension utvecklas löpande och utökas med fler kanaler som med enkla och pedagogiska lösningar hela tiden når nya användare. Ingen annan insats är i närheten av Min Pensions betydelse för den enskilde pensionsspararens kunskap om sin framtida pension!”

– Tillsammans med våra anslutna aktörer pågår ett ständigt arbete för att hitta nya sätt att nå individen med pensionsinformation digitalt. Därför är det både roligt och hedrande att Min Pensions pensionsinformation har blivit nominerad till pensionspriset Guldkanten, säger Anders Lundström, vd på Min Pension.

De övriga två nominerade bidragen är Småspararguiden och Swedbanks kampanj ”Prata pension”. Vinnare av priset presenteras på SPV:s Pensionsdag den 5 oktober 2016 i Stockholm.

För ytterligare information:

Maria Eklund, kommunikations- och pressansvarig, 08-522 785 42
Anders Lundström, vd, 08-522 785 44

Det här inlägget postades i #Minpensionspodden, #odlapension, På gång på minpension och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s