minPension vann SPV:s Guldkanten 2016

guldkanten_redUnder SPV:s Pensionsdag i Stockholm utsågs minPension som vinnare av SPV:s pensionspris Guldkanten.

Varje år delar SPV ut Guldkanten till en aktör som har gjort en viktig insats för konsumenten inom pensionsinformationsområdet med fokus på nytänkande, enkelhet och tydlighet. I tuff konkurrens med Småspararguiden och Swedbanks kampanj ”Prata pension” vann i år minPension det ärofyllda priset för sin digitala pensionsinformation.

Juryns motivering löd:

”En pionjär inom området som med konsumenten i fokus brutit ny mark för att skapa medvetande och engagemang om pensioner. Min Pension utvecklas löpande och utökas med fler kanaler som med enkla och pedagogiska lösningar hela tiden når nya användare. Ingen annan insats är i närheten av Min Pensions betydelse för den enskilde pensionsspararens kunskap om sin framtida pension!”

– Vi är mycket hedrade och glada över att ha vunnit årets Guldkant. Enbart att få höra den fina motiveringen till nomineringen kändes som en vinst, säger Anders Lundström, vd på minPension.

Med hjälp av digitala lösningar vill minPension göra det enkelt för individen att se och förstå sin pension. Ett exempel är den digitala pensionsodlingsboken som med hjälp av metaforer förklarar pension. Ett annat är minPensionsPodden som bjuder in lyssnaren till enkelt prat om pension. Just nu pågår även en stor omarbetning av minPension som får nya funktioner och mer information under kommande år.

– Vi ska fortsätta att använda modern teknik för att skapa enkel och engagerande pensionsinformation, tillgänglig i flera kanaler, för att nå så många som möjligt, säger Anders Lundström.

 

En reaktion till “minPension vann SPV:s Guldkanten 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s