Hur blir pensionen för utrikes födda?

symbol-mangfald_200x200

Vid ett frukostseminarium den 26 april 2017 presenterar Min Pension kompensationsgradsrapporten ”Hur blir pensionen för utrikes födda?”. 

Hela livet räknas, så brukar vi beskriva vägen fram till en bra pension. Att komma in i arbetslivet tidigt och ha en tjänstepension och orka jobba länge är en bra grundplåt till bra pensionsinkomster.

Är du född och uppvuxen i Sverige har du goda förutsättningar att få dessa förutsättningar på plats. Men hur ser det ut om du har en annan bakgrund? Om du är född och uppvuxen i ett annat land?

tillsammans med SCB har vi tittat på vad utrikes födda kan förvänta sig att få i pension jämfört med dem som är födda i Sverige.

Vid ett frukostseminarium onsdagen den 26 april berättar vi om resultatet! Om du arbetar hos någon av våra anslutna aktörer eller om du är journalist är du välkommen att anmäla dig. Kontakta Maria Eklund för mer information.

Under seminariet presenterar vi rapporten och berättar om arbetet som pågår för att förbättra pensionsinformationen inom Europa.

Det här inlägget postades i Almedalen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s