Strategin som ökade intresset för pension

En montör färdigställer en bildörr på Volvo Cars

Idag är intresset för pension högt bland medarbetarna på Volvo Cars, men så har det inte alltid varit. En mätning 2013 visade att 15 procent av medarbetarna ansåg sig ha koll på sin tjänstepension. År 2017 hamnade motsvarande mätning på 47 procent.

minPensionsPodden åkte till Torslandafabriken utanför Göteborg för att ta reda på vad som ligger bakom framgången. I det här avsnittet delar Christina Munk-Hemberg och Ola Lindgren med sig av framgångsfaktorerna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s