Tänk längre än till nästa tenta

Malin Påhls Hansson_poddstudion_2-1

Också dina livsval som ung påverkar din framtida pension. Just där och då är det inte många som bryr sig – det blir vad det blir. Men kunskapen om kollektivavtalets effekt liksom förståelsen för hur studietidens längd påverkar kan göra enorma skillnader längre fram i livet.

Pratar vi för lite livsekonomi i skolan? Skulle Yrkes- och studievägledare kunna ha ett större ansvar att lotsa unga rätt? I minPensionsPoddens avsnitt 75 diskuterar vi pension för unga med Saco Studentråds ordföranden, Malin Påhls Hansson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s