En produktägares vardag på Minpension.se

 

Sabine Gunnarsson, foto: Johan Olsson

… det är ett litet företag med entreprenörsanda som gör stor nytta!”

Sabine Gunnarsson har sedan början av år 2000 arbetat som affärs- och verksamhetsutvecklare samt projektledare inom både försäkringsbolag och hos försäkringsrådgivare. Sedan 2012 arbetar hon på Minpension.se.

Vad innebär ditt arbete?
Det innebär i huvudsak att skapa förutsättningar för bättre precision i prognosberäkningarna på Minpension.se. Arbetet innebär även att delta i utveckling av nya och utökade verksamhetsområden inom Minpension.se, samt sprida kunskap om företaget genom olika former av lobbyverksamhet. Jag upplever att jag har ”fingrarna i alla kakburkar”, vilket jag trivs med. Jag är även med i större projekt som inte är direkt kopplade till verksamheten, vilket skapar en kul variation.

Hur ska man vara som person för att trivas i ditt arbete?
Man ska vara ansvarstagande och drivande för att föra arbetet framåt. Det är viktigt att vara lyhörd, social och serviceinriktad i de relationer som tjänsten innebär, samt ha god branschkunskap och en förmåga att se till helheten. Vi är en liten organisation och bevakar gemensamt vad som händer i branschen. Då måste alla ta ansvar för sina delar.

Vad är det bästa med ditt arbete?
Det jag uppskattar mest är att jag har ett flexibelt och kreativt arbete och att jag har stor frihet att komma med egna tankar och idéer.

Vad är det bästa med Minpension.se?
Att det är ett litet företag med entreprenörsanda som gör stor nytta! Det är högt i tak och vi som arbetar här har väldigt roligt tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s